Een Berg Letters

Freelance copywriter:
Sara Snel

Yep, dit ben ik! Freelance copywriter: Sara Snel en een menselijke berggeit. Rondhuppelen in de bergen en genieten van de stilte. Bewondering hebben voor alles om me heen en gewoon mezelf zijn; dat is geluk en vrijheid voor mij.  

Jarenlang weet ik niet hoe het is om mijn eigen stem te kennen. Want ik doe gewoon wat er van mij verwacht wordt. Direct na mijn opleiding werk ik 40 uur per week en streef ik naar promotie.

Totdat een burn-out het kwartje laat vallen: ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn geluk. Met die drive, ga ik voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. En daar vind ik uiteindelijk mijn stem.⁣

Van klein meisje tot volwassen Sara, het schrijven zit erin. Dagboeken vol pennen, reizen tot leven brengen met reisverslagen en brieven aan anderen schrijven. 

De kracht van woorden is onbeschrijflijk voor me. Het geeft altijd weer een rustig en sterk gevoel als ik woorden geef aan mijn wirwar van gedachten. Schrijven maakt mijn gedachten ‘echt’ en laat me zien dat ik oké ben zoals ik ben. En dat is fijn, want als ik mezelf ben gaat alles moeitelozer. ⁣Freelance copywriter: Sara Snel

Jarenlang weet ik niet hoe het is om mijn eigen stem te kennen. Want ik doe wat er van mij verwacht wordt.

- freelance copywriter: Sara Snel

Freelance copywriter: Sara Snel

Jouw stem maakt je uniek

Daarom sta ik als freelance copywriter te trappelen om woorden te geven aan jouw stem. Want ik gun het je zo om ook te gaan stralen en helemaal jezelf te zijn. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme graaf ik door tot we jouw kern gevonden hebben.

Ik voel aan waar jij je fijn bij voelt, wie jij bent en wat er in je hoofd omgaat. En als ik daar woorden aan mag geven, krijg jij een boost van zelfvertrouwen en raken we jouw klant met emotie. Zodat jij verkoopt vanuit oprechte verbinding, zonder ongemakkelijke sales trucjes en moeiteloos onderneemt. En dat maakt mij blij. Want dat is de reden dat ik freelance copywriter ben. 

Voelt dit goed voor je? Laten we dan snel samen kijken of er een klik is!