Een Berg Letters

Schrijfcoaching voor webteksten

Zonder dat een ander jouw teksten schrijft, toch websitebezoekers omzetten in betalende klanten?

Combineer dan je eigen creativiteit met mijn coaching. Jouw passie vlamt en je raakt gegarandeerd de doelgroep.

Waardoor jij verkoopt vanuit verbinding en impact maakt met emotie. Door gewoon jezelf te zijn!

Wat jij krijgt:

waardevolle klanten

Jouw boodschap is voelbaar en nu trek je klanten aan die voor JOU kiezen.

meer tijd en energie

De teksten maken gegarandeerd impact en dat weet je zeker. Dus je houdt nu zelfs tijd en energie over, omdat je niet meer eindeloos aan het twijfelen bent.

zelfvertrouwen en trots

Je schrijft je eigen teksten en daardoor groeit jouw zelfvertrouwen. En omdat jouw passie nu voelbaar is, is de trots onverslaanbaar.

Zelf webteksten schrijven

Webteksten laten schrijven

Schrijfcoaching

“Hoe zet je dit nou om in tekst?”

Jouw creativiteit staat te trappelen om je eigen webteksten te schrijven. Dus dat ga je ook doen. Want je weet dondersgoed wat jou uniek maakt en wie jouw doelgroep is. 

Maar er hangt een groot zichtbaar vraagteken in je hoofd. Want hoe zet je dit om in tekst en hoe voorkom je dat je teveel vertelt? En met welke woorden trigger je jouw doelgroep? De twijfel en onzekerheid neemt toe. En dat kost je tijd. Tijd die je liever in jouw passie steekt. 
Met jouw eigen creativiteit zeker weten dat je impact maakt

En een ander jouw teksten laten schrijven, dat voelt niet goed. Want je barst van de creativiteit en wordt blij als je schrijft. Daarom is schrijfcoaching perfect voor jou. Zelf jouw webteksten schrijven, het dichtbij jezelf houden én zeker weten dat jouw webteksten impact maken. Want je leert, maakt jouw passie voelbaar en raakt de doelgroep. Een lekker laagdrempelige manier toch?

Is dit gemaakt voor jou? Laten we dan ontdekken of er een klik is! 
Webteksten laten schrijven

En nu praktisch. Voor een investering van 459,- krijg je:

✓ een verdiepende vragenlijst, die garantie geeft voor een stevige basis en verbazingwekkende inzichten
 feedback op jouw antwoorden, want we gaan echt tot de kern
✓ 
heldere tips voor de opbouw en inhoud per pagina
✓ 
een tussentijdse sparringsessie, zodat jij weer zelfstandig volle kracht vooruit gaat
✓ 
feedback van mij op de eerste versies, om zeker te weten dat alles terugkomt in de tekst
✓ 
een eindcheck op de definitieve teksten, zodat jouw passie vlamt, de spelling op en top is en de zinsopbouw kracht uitstraalt

Vragen van ondernemers

Nee. Heb je behoefte aan schrijfcoaching voor andere teksten? Daag me maar uit! Ik ben nieuwsgierig naar wat jij nodig hebt.

De tarieven voor mijn pakketten staan vast. Omdat je dan weet wat je kan verwachten. Maar als jij net even iets anders nodig hebt, dan kijk ik samen met jou wat bij jou past.
Als freelance copywriter werk ik ‘remote’. Werken op plekken waar ik blij ben, geeft mij extra energie en inspiratie om knallende teksten te schrijven. Een persoonlijke klik vind ik belangrijk, dus we ontmoeten elkaar zeker online. Ben ik in de buurt? Dan kom ik graag op de koffie.
Dat hangt ervan af. Bij onze kennismaking stippelen we een tijdlijn uit, zodat ik jou de aandacht kan geven die jij verdient. Geef het wel de tijd, want de diepte ingaan kost tijd. 

Nee, ik coach jou om zelfstandig krachtige teksten te schrijven. Natuurlijk geef ik feedback, tips en doe ik de final check. Maar jij mag het voortouw nemen!